Es presenta la segona edició de #laPassióMedieval de #Cervera




Dissabte a la tarda es va presentar la segona edició de la Passió Medieval de Cervera, al Paranimf de la Universitat. Hi van assistir una trentena de persones, entre els quals es trobaven alguns actors de la representació, que tindrà lloc el del dia 4 de març, a l’Església de Santa Maria. Les ponències van anar acompanyades de la presentació del cartell i també de la projecció del tràiler oficial de la Passió Medieval.

Durant la roda de premsa, es va destacar el destacadíssim valor que té per Cervera la recuperació del text del “Misteri de la Passió” i la seva escenificació estudiada i cuidada fins l’últim detall. Des del Patronat de La Passió, tal i com va comentar el seu president Xavier Cañabate, s’ha recolzat el projecte en tot moment. De fet, el dia de la representació de la Passió Medieval coincideix amb l’acte de presentació del cicle de Passions. Tindrà lloc el mateix 4 de març a les 10 del matí, al Gran Teatre de Cervera i totes les Passions adherides exposaran les novetats per a la temporada entrant.

Pep Oriol ha agraït la tasca realitzada durant aquests dos anys, de tot l’equip tècnic, tots els actors i actrius que han interpretat la Passió Medieval i ha anunciat la seva sortida de la direcció escènica del projecte, deixant el relleu a Emili Baldellou. D’altra banda, Alba Cuñé, directora artística ha volgut transmetre les millores escenogràfiques que es plasmaran a la Parròquia el dia de la representació. Van relacionades amb vestuari i amb la boca de l’infern, dotant-la de moviment i més espectacularitat.


Les entrades ja es poden comprar, a través del blog oficial de la Passió Medieval http://passiomedievalcervera.blogspot.com.es amb els preus de 25€ o 15€, depenent de la visibilitat general que tindrà l’espectador.


Informació facilitada per la Núria Pulido, passiomedievalcervera@gmail.com

Comentaris