La gala solidària 'VALS UN POTOSÍ!' de @LaSegarrenca ho peta en la seva 5a edició







Gairebé 800 persones van gaudir de la gala musical que va recollir 2.411,14 € en benefici de la ONG catalana Proactiva Open Arms

El passat dissabte 11 de juny, La Segarrenca va organitzar la cinquena edició de la gala Vals un Potosí!, l’escala en hi-fi concurs per a la igualtat, als patis de la Universitat de Cervera. Les gairebé 800 persones que van assistir-hi de públic van poder gaudir d'una gala per a la igualtat de les que no s'obliden, amb més actuacions que mai, i amb un equip de presentadors de primera línia, Marc Minguell i Susana Pascual, que van donar el tret de sortida a la gala amb la cançó Voglio vederti danzare d’Akme. També es va comptar amb un jurat, format per Lourdes Castellana, Dídac Prat i Sara Ribera que, en clau d’humor, van fer les seves valoracions des del mateix escenari.

La gala va comptar amb 15 actuacions de luxe que van permetre fer aparèixer en un mateix escenari personatges com Lou Bega, Chenoa, el Petit Príncep, la Xuxa o Village People, entre d’altres.

Tampoc van faltar-hi els premis, tot cedits per diferents establiments que van col·laborar amb productes, sobretot, de proximitat. Tot i que el nivell va ser força alt i es va fer difícil decidir per a qui eren els premis, els afortunats van ser el Txemari Pio que va guanyar el premi a la millor interpretació amb la coneguda cançó El pollito Pío; el Duo vintage que va guanyar el premi a la millor posada en escena amb una versió molt particular de Bad Romance de Lady Gaga, i les Band Tokades que es van emportar el premi per a l’actuació que es va moure més per a la igualtat amb una actuació ben atrevida i amenitzada per un popurri molt animat.

A més, no hi va faltar un accèssit per Les Setrilleres que van sorprendre amb la cançó Cheep Thrills de Sia i la seva coreografia estrambòtica.

Cal destacar també, l’actuació més emotiva de la nit, la formada per Cesc Rosell i la seva filla Heura Rosell que van pujar a l’escenari per interpretar una de les cançons més famoses del musical El Petit Príncep titulada Vull ser el teu amic. L’actuació va commoure l’auditori i va fer saltar més d’una llàgrima per la tendresa de l’escena i va finir amb l’ovació del públic.

En el seu 5è aniversari, aquest any, la gala ha destinat els beneficis a l’ONG catalana Proactiva Open Arms, la qual es dedica al salvament de vides humanes al mar i que, a causa de la crisi dels refugiats, han intervingut activament a les costes gregues. Així, durant la nit es van trobar espais per a la denúncia i la reivindicació perquè no oblidem que, Vals un potosí!, és una gala anual que pretén fer festa en un context de lluita per assolir la igualtat i el benestar entre les persones. No cal dir que la resposta de la gent va ser molt bona i es van recollir 2.411,14 €, una xifra que ha sorprès positivament l’organització.


Informació facilitada per La Segarrenca, lasegarrenca@gmail.com

Comentaris