LA #PASSIÓ de #Cervera 2016 farà canvis escenogràfics @Som Segarra




El president del Patronat de la Passió de Cervera, Xavier Cañabate, va presentar el passat 12 de desembre la que serà la nova temporada "amb l'especial empenta que tots els cerverins posen en una de les tradicions més importants de Catalunya que es remunta als inicis del teatre català". Cañabate va prometre novetats importants i ja va avançar que una d'elles seria els canvis escenogràfics que hi hauran.

El dissenyador cerverí i president de Seny Major, Xavier Miret, s'encarrega del disseny del cartell d'aquesta temporada. El Patronat va apostar per mantenir les 7 representacions, totes en llengua catalana, que seran els dies 6, 13 i 25 de març, i 3, 10, 16 i 24 d'abril. Enguany també hi ha hagut càstings abans de començar els assajos.

La venda d'entrades anticipades ja va començar al mes de desembre i poden aconseguir-se a partir d'11 euros. A més, com en les edicions anteriors, hi ha una sèrie de paquets turístics a la venda per 13 euros que inclouen dinar i visita turística, i que poden comprar-se juntament amb l'entrada. El 25 de març, a més, hi ha un paquet especial de visita a l'espai expositiu Marc Márquez del Museu Comarcal. Les entrades poden comprar-se al web de la Passió, www.lapassiodecervera.com/


Extret de la revista 'Segarra', núm. 230, gener 2016

Comentaris