Futbol Sala: Carbasses de #Sedó per als nostres #Carranquers

Sedó - 4
Carranquers-1

Molt temps després de l'última crònica, tornem a escriure sobre el nostre estimat i sofert equip de futbol sala. Avui, després del que hem vist a la pista del pavelló poliesportiu, podem dir sense por a equivocar-nos que Carranquers és dels pocs equips que no noten el desgast del temps. Amb  el cap ben alt podem dir que l'equip d'enguany no té res a envejar el de l'any 2003, el del 2008 o el del 2013 sense anar més lluny. Carranquers porta exportant des de fa més de 10 anys el seu particular model de joc, amb la peculiaritat que per jugadors bons que entrin a l'equip, aquests s'acaben mimetitzant amb el tarannà de l'equip.

Ser jugador i/o aficionat dels Carranquers i creure en la victòria és una mica com ser un candidat del Partit Animalista que espera ser parlamentari; o ser un soci de l'Espanyol convençut de guanyar la Lliga; o pitjor encara, ser un pagès de la Segarra que espera poder regar amb l'aigua del Segarra-Garrigues.

Pel que fa al partit d'avui hem perdut davant l'equip de Sedó per 4 gols a 1.
Pels Carranquers jugaven un de Pujalt, un de Castellnou, un dels Hostalets, un de Montoliu i un porter i quatre jugadors de Cervera. I com veieu, ni montant aquesta mena de selecció comarcal hem aconseguit guanyar (ni empatar) a un equip format integrament per jugadors de Sedó, població que el 2005, tenia 136 habitants censats.

El gol de l'honor ha estat obra del jugador dels Hostalets, i el del deshonor (en pròpia porta) ha estat obra d'un dels de Cervera que avui, diuen, no s'ha cansat massa.

Honor i Glòria

Comentaris