Els cartells de la Patum 2015, a votació








El Jurat Qualificador del 41è Concurs de Cartells de La Patum ja ha seleccionat els cinc cartells finalistes, que es poden veure en aquesta notícia i que s’han presentat sota els lemes Patum de lluïment; Patumaires de balcó; Guita Xica primitiva; Apa, anem-hi i La mà del Gegant.

Els cinc cartells s’exposaran a partir del dia 29 de març a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga, on es podran fer les votacions fins el dia 12 d’abril. Les votacions s’hauran de fer presencialment i amb identificació prèvia ja que només s’acceptarà un vot per persona present i acreditada amb DNI.

El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 17 de maig, just després del Ple Extraordinari de l’Ascensió que es farà per aprovar la celebració de La Patum. El guanyador del concurs rebrà 500€ i el seu cartell serà el que anunciarà les Festes del Corpus del 2015.

El Jurat Qualificador ha estat format pel regidor de La Patum, Àngel Guiu i Venturós; el guanyador del Concurs de Cartells de l’any 2014, Albert Escánez i Manubens; el dissenyador industrial Daniel Massana i Flores; el vestidor de Plens Antolí Barra i González; l’arquitecte i fotògraf Josep Xoy i Soler; la pintora Teresa Orriols i Soler, i Climent Vilella i Capallera, qui fou membre de la Col·lecció Testimoni de La Caixa i guanyador del concurs de Cartells de La Patum els anys 1975 i 1988.


Informació extreta de http://www.regio7.cat/bergueda/2015/03/28/cartells-patum-votacio/307769.html

Comentaris