El 'Fotolletres' ja té guanyadors

 


La Paeria de Cervera ha anunciat aquest matí a través de la seva pàgina web els guanyadors i guanyadores de la primera edició del concurs de fotografia digital “Fotolletres”, que han estat:
  • 1r premi (500 €): Roger Sala Xandri, amb la imatge “Tocant el cel”.


  • 2n premi (250 €): Fèlix Sarrablo Camarasa, amb la foto “Cervera”.


  • 3r premi (150 €): Xavier Pomés Tella

 
  • 4t premi (100 €): Daniel Chicano, amb la foto “La imatge de Cervera”.


  • 5è premi (80 €): Esther Garcia Noguera, amb la foto “Reflexes”.


  • 6è premi (250 €, atorgats per sorteig): Jordi Pedrós Vila

El Jurat del Concurs Fotolletres estava format pels fotògrafs professionals Jordi Prat i Josep Claudi Serés; el paer en cap, Ramon Royes; la regidora de Turisme, Elvira Costa; i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Santana. S’han reunit dilluns 20 d’octubre a la Paeria. Els criteris que han valorat han estat l’originalitat de la fotografia i la capacitat de mostrar moments diferents, més que no pas la perfecció formal o tècnica.

El concurs ha comptat amb la participació de 68 persones, que han presentat un total de 136 imatges. Segons les bases, cada participant podia presentar fins a un màxim de tres fotos.

El Concurs Fotolletres el va convocar la Paeria de Cervera el passat mes de juliol atès l’interès que generava entre la ciutadania i els visitants de Cervera l’Espai Foto de la nova plaça Universitat. L’Espai Foto està situat davant les lletres Cervera en acer Corten amb l’edifici de la Universitat de fons.


Imatge extreta de http://www.nial-artlaw.com/blog/2012/01/17/%C2%BFobra-fotografica-o-mera-fotografia/

Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris