Prepara't pel 20è! GEOCÀTXING, una manera diferent de conèixer el món!




Potser us sonarà estranya aquesta paraula, geocàtxing? Fa poc temps a nosaltres també, però un cop entres en aquest món, ja no pots parar de jugar!

El geocàtxing (Geocerca) és un joc a l'aire lliure de cerca de tresors amb l'ajuda de dispositius GPS. Es basa en fer un recorregut mitjançant pistes o mapes que us donaran les coordenades gps per trobar el tresor. Després de seguir-les, buscar amagatalls i descobrir un entorn arribareu a la meta i descobrireu el tresor o catxé.

El tresor és un recipient de mides i formes diverses que conté un llibre de registre i en alguns casos objectes que heu d’intercanviar. És tan senzill i addictiu que un cop comenceu ja no podreu parar.

Visiteu la pàgina www.geocaching.com i feu-hi una ullada. És un joc que fa més de 20 anys que va néixer, h ha 2,370,139 geoamagatalls actius i més de 6 milions de geocercadors arreu del món.

Aquesta setmana us recomanem que us animeu a descobrir el món del geocàtxing i a fer el catxé del Port de Mar de Cervera, fet per ses11. És molt senzill i una bona manera de començar.

Pareu atenció: cada setmana us en proposarem un, perquè ben aviat pugueu participar i fer el geocàtxing del 20è aniversari de la Colla.


Informació facilitada per la Comissió Festa de la Colla

Comentaris