Marc Márquez es torna a imposar a Austin després d'un cap de setmana espectacular




El pilot cerverí Marc Márquez ha aconseguit la victòria per segon any consecutiu en el Gran Premi de les Amèriques, al circuit nordamericà d'Austin, a l'estat de Texas. Amb aquest triomf el Marc es referma al davant del campionat (veure classificació).

El sabadellenc Dani Pedrosa i l'italià Andrea Dovizioso han completat el podi de la cursa.

Enllaços interessants

Imatge extreta de http://www.forocompeticion.com/foro/motociclismo/9834-plataforma-marc-marquez-93-supermarc.html

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
Motociclisme
Marc Márquez es passeja a Austin i suma la segona victòria consecutiva en l'inici del Mundial de MotoGP
13/04/2014 - 21.58h.

Marc Márquez ha aconseguit una victòria incontestable al Gran Premi de les Amèriques de MotoGP al circuit d'Austin i es consolida com el líder del Mundial amb dos triomfs consecutius. Dani Pedrosa ha estat segon i Andrea Dovizioso tercer mentre que Jorge Lorenzo, que s'ha avançat en el moment de la sortids, ha pogut acabar desè.

Jorge Lorenzo s'ha avançat de forma flagrant en el moment de la sortida i ha estat sancionat a passar pel "pit-lane", una greu errada de principiant que ha ensorrat les seves opcions de lluitar per la victòria. Amb Lorenzo descartat només començar, Marc Márquez s'ha situat primer i ha començat el seu monòleg absolut.

El tro de Cervera ha dominat a plaer i ha anat augmentant les diferències sobre la resta dels seus rivals fins a culminar un passeig triomfal tot i tenir un ensurt en l'últim revolt. Dani Pedrosa no ha pogut seguir en cap moment el ritme infernal del seu company d'equip i ha acabat segon a més de 4 segons, mentre que en la lluita pel tercer calaix del podi, Andrea Dovizioso ha superat Bradl.

Pel que fa a la resta de pìlots catalans, Pol Espargaró ha estat sisè, Aleix Espargaro novè i Jorge Lorenzo, després del seu error incomprensible, s'ha hagut de conformar amb la desena posició i després de només dues carreres disputades només suma sis punts i es complica molt la lluita pel títol mundial.

--
http://www.324.cat/noticia/2372634/motor/Marc-Marquez-es-passeja-a-Austin-i-suma-la-segona-victoria-consecutiva-en-linici-del-Mundial-de-MotoGP
Lo Carranquer ha dit…
Motociclisme
Jack Miller s'imposa en el G. P. de les Amèriques i referma el seu liderat en el Mundial de Moto3
13/04/2014 - 21.02h.

Jack Miller s'ha imposat en el Gran Premi de les Amèriques i ha refermat el seu liderat en el Mundial de Moto3. El pilot australià de KTM, que es va adjudicar la cursa inaugural a Qatar, ha sumat la segona victòria consecutiva de la temporada. L'italià Romano Fenati i el basc Efrén Vázquez ha completat el podi final mentre que Àlex Rins ha estat quart i Àlex Márquez ha caigut en l'última volta.

Miller, que sortia des de la "pole position", ha fet una gran sortida i s'ha situat primer seguit per Vázquez i Kornfeil mentre que Rins i Márquez no han fet una bona arrencada. L'australià ha obert forat al capdavant i només Vázquez l'ha pogut seguir. Per darrera, el germà petit de Marc Márquez ha anat retallant distàncies i ha atrapat els dos primers, juntament amb Romano Fenati, que ha culminat una gran remuntada sortint des de la tercera fila de la graella.

Aquests quatre pilots han mantingut una aferrissada lluita per la victòria fins a l'última volta, moment en què Márquez ha anat per terra i ha ensorrat les seves opcions de pujar al podi. Miller, molt sòlid durant tot el cap de setmana, s'ha adjudicat el triomf per davant de Fenati i Vázquez i marxa del circuit d'Austin com a líder indiscutible de la categoria.

--
http://www.324.cat/noticia/2372548/motor/Jack-Miller-simposa-en-el-G-P-de-les-Ameriques-i-referma-el-seu-liderat-en-el-Mundial-de-Moto3